Zafeda

Zafeda

AfstammingSan Remo x Cocktail X Havidoff
StamboekKWPN
GeslachtMerrie
Geboortedatum17/04/2004
Stokmaat1m67
KleurBruin
NiveauFokmerrie
PredicatenPROK/STER/VOORL.KEUR/PREF

Omschrijving

Zafeda stamt af uit de nummer 1 KWPN Otrichta stam (o.a. familie van Exquis Nadine van Hans Peter Minderhoud). Haar overgrootmoeder is Charites, die heel lang aan de leiding heeft gestaan van de KWPN dressuurindex.

Ze is zelf Ster, Voorlopig keur, PROK gekeurd en Preferent.  Zij heeft reeds 3 dochters met het predicaat ‘ster’ en 4 dochters met het ‘PROK’ predicaat.

Sinds ze bij ons kwam in 2010 is ze al de moeder geworden van 10 veulens. Voor wij ze kochten had ze al 1 merrieveulen gegeven van Zhivago, die ondertussen ZZZ rijdt en het Ster, Sport en Elite predicaat behaalde.

Onderaan zie je al haar J2L nakomelingen uit die Otrichta stam.  De bekendste hiervan is momenteel J2L Lamborghini.  Deze 9-jarige Bon Bravour ruin nam in 2018 deel aan het WK Jonge Paarden in Ermelo.  Momenteel loopt hij succesvol internationaal Young Riders onder het zadel van Laura Luyten.

Al deze paarden kenmerken zich door hun super karakter, bewerkbaarheid en soepelheid.  Verder tonen ze allemaal veel aanleg voor het hoge dressuurwerk.

Voor 2021 hopen wij op een veulen van de jonge sportbelofte Victorio Grande (Vitalis * Bon Bravour).  Hiermee gaan we voor een herhaling met Bon Bravour bloed.

SAN REMO

WOLKENTANZ

WELTMEYER

LOVELY

ST.PR. VALENTE

VOLTURNO

AZIRA H

PROK/PREST/STER/PREF RESEDA

COCKTAIL

PURIOSO

ULISSA

PREF/STER/PREST MALROVE

HAVIDOFF

CHARITES

Nakomelingen

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.