Wat bieden we aan?

Je kan in onze privéstal al meer dan 10 jaar terecht voor de volgende professionele diensten :

  • aankoop van een kwalitatief dressuurpaard : neem zeker een kijkje op onze ‘Te koop’ pagina.  Je vindt hier ons huidig aanbod.  Staat daar niet tussen wat je zoekt, vul dan zeker jouw wensen in ons contactformulier in.  Soms hebben we ook paarden in stille verkoop of paarden die nog niet op de website zijn geraakt.
  • zadelmak maken en/of trainen : we maken jouw paard graag zadelmak.  Verder helpen we jou ook door een moeilijk stuk in de training.  We trainen jouw paard tijdens periode van drukte, ziekte, vakantie, … of met het oog op wedstrijdprestaties. Het volledige trainingsprogramma en/of begeleidingsprogramma wordt op maat van jou en jouw paard gemaakt.  Ook jouw paard uitbrengen op wedstrijd behoort tot de mogelijkheden. Persoonlijke service, daar staan wij garant voor.
  • dressuurlessen van beginner tot lichte tour niveau : door onze achtergrond in de jeugdsport op internationaal niveau zijn wij o.a. goed geplaatst om ambitieuze jeugdruiters te begeleiden.  Wij begeleiden ook met plezier volwassen combinaties om vooruitgang te boeken.  Beheersen van het basiswerk tijdens de dressuurlessen is ons ‘stokpaardje’.  Als de basis in orde is, zal je merken dat de oefeningen gemakkelijk volgen.  Wedstrijdbegeleiding behoort uiteraard ook tot het standaardpakket.
  • huur van dressuurpiste : je kan onze binnen- en of buitenpiste afhuren voor training (ook mogelijk om 10-beurten kaart aan te kopen). Je bent bij ons vrij om jouw eigen trainer mee te brengen.
  • advies over management van jouw sportpaard.  Op basis van ervaring kunnen we jou begeleiden in het samenstellen van het juiste paardenvoerder (aangepast aan het temperament van jouw paard), eventueel in combinatie met supplementen.  Je kan bij ons het volledige paardenvoeder-gamma van Horsefood The Best kopen.  Voor supplementen bieden wij het gamma van Julian & Jones aan.  Voor advies ben je altijd welkom bij ons op stal, eventueel samen met jouw paard.

    Onze slogan is niet voor niets ‘We streven naar de perfecte match’.  En dat geldt voor al de facetten van onze dienstverlening!

    Je kan ons vlot bereiken via de button rechtsonder, via info@j2ldressagehorses.com,  via WhatsApp +32 496 55 95 795 (Stefaan) of +32 496 11 85 90 (Jolien) of via ons contactformulier.

  • verder zijn wij ook doorlopend op zoek naar jonge dressuurpaarden om in te kopen (moeten zeker niet beleerd zijn).  Heb jij een leuk jong dressuurpaard, stuur dan zeker de gegevens naar ons door, graag met kopie stamboekpapier, korte video of foto’s en vraagprijs.