Fokkerij

Vanuit onze stoeterij in Hoogstraten hebben wij de voorbije tien jaar hard gewerkt aan de uitbouw van een kwalitatieve fokkerij van dressuurpaarden.  Hiervoor hebben wij geïnvesteerd in merries uit top prestatiestammen.  Zo bezitten wij een KWPN merrie uit de Otrichta stam en fokken wij tevens met een elite en staatspremiemerrie uit Oldenburg.

Het streven van onze fokkerij is om kwalitatieve dressuurpaarden te fokken.  Focuspunten van onze fokkerij zijn het fokken van gezonde paarden met mooi exterieur, top karakter en drie bewerkbare gangen.  Uiteindelijk moet iedereen plezier kunnen beleven aan onze J2L paarden.

Verder spenderen wij heel veel tijd aan de keuze van de geschikte hengsten.  Voor 2024 zijn de volgende combinaties reeds bevestigd: 

Davinci Du Bois * Constantin * Prestige Pilot (pony) => Maart 2024

O’Frederic * E/P Label Bon Bravour * Elite Sandro Hit =>April 2024

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van deze combinaties,  is het steeds bespreekbaar om een ongeboren embryo aan te kopen. Dus aarzel niet om ons te contacteren via email info@j2ldressagehorses.com, via het contactformulier, via de button rechtsonder of via WhatsApp +32 496 55 95 79 (Stefaan) of +32 496 11 85 90 (Jolien) om je tijdig te verzekeren van een J2L paard.