Shall We Dance

Shall We Dance

AfstammingMy Blue Hors Santiano x Glamourdale x San Remo
StamboekKWPN
GeslachtMerrie
Geboortedatum28/02/2022
KleurDonkerbruin
Stokmaat1m62
PredicatenPROK
PrijsklasseOnder 10.000€

Omschrijving

Prachtig donkerbruine 2-jarige merrie die luistert naar de klinkende naam ‘J2L Shall We Dance’. Deze ballerina heeft als vader de jonge hengst My Blue Hors Santiano (v. Sezuan). Haar moeder is onze zelfgefokte J2L Nuna (v. Glamourdale). Haar grootmoeder is onze KWPN dressuurmerrie Zafeda (v. San Remo). Zafeda is een Prok/Ster/Voorlopig Keur/Preferente merrie uit de Otrichta stam en tevens de moeder van J2L Lamborghini (2022 & 2023 Belgisch Kampioen GP-U25), J2L Impressive Star (Internationaal Lichte Tour), J2L Lotus Elan (2022 3e plaats BK 6-jarige paarden).

J2L Shall We Dance komt uit een enorm predicaatrijke lijn waar veel prachtige sportprestaties in zijn terug te vinden. Ze is modern gebouwd en heeft veel rittigheid en soeplesse in haar bewegingen. Momenteel heeft ze een stokmaat van 1m62. We verwachten dat ze gaat uitgroeien naar een bloedmooi damespaard met een schofthoogte rond de 1m68.

De combinatie van de predicaatrijke lijn, haar prachtige bouw en rittigheid maken haar enorm interessant zowel voor een toekomst in de sport als in de fokkerij! Wordt verkocht wegens overcompleet en afbouw fokkerij.

Het grootste gedeelte van de dag loopt ze op de weide in een kudde, ze is dus nog volledig groen en onbeleerd.

RX goedgekeurd voor de sport (inclusief nek en rug) in april 2024. Op basis van deze RX foto’s heeft deze merrie het PROK predicaat behaald.

Meer info via :

  • Button rechtsonder
  • Contactformulier hieronder
  • Email info@j2ldressagehorses.com
  • WhatsApp +32 496 11 85 90

MY BLUE HORS SANTIANO

SEZUAN

BLUE HORS ZACK

BOEGEGAARDENS DON ROMINA

ROMANIK

ROMANOV

DUNJA

NUNA

GLAMOURDALE

LORD LEATHERDALE

PREF THUJA

PREF/PREST/PROK/STER/VOORLOPIG KEUR ZAFEDA

SAN REMO

STER/PROK/PREST/PREF RESEDA

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.