Nuna

Nuna

AfstammingGlamourdale x San Remo x Cocktail
StamboekKWPN
GeslachtMerrie
Geboortedatum09/05/2018
Stokmaat 1m68
KleurZwart
NiveauZadelmak
PredicatenPROK

Omschrijving

J2L Nuna is een afstamming uit één van de beste fokstammen van onze dressuurpaardenfokkerij (de KWPN ‘Otrichta’ stam).  Ze is een halfzus van het internationale Young Riders paard J2L Lamborghini en de volle zus van de jonge beloftevolle J2L McLaren.

Haar vader Glamourdale werd als 7-jarige Wereldkampioen in Ermelo en loopt nu succesvol Grand Prix.

Wat we dus vandaag weten is dat ze goede sportgenen heeft (4 generarties ster/preferent na mekaar), super chique is, voldoende maat heeft en rontgologisch helemaal in orde is.  Dit leverde haar ook al het PROK certificaat op.  We hebben dus voor haar al een plaatsje gereserveerd in de dressuursport en in onze dressuurpaardenfokkerij.

Nuna is net onder het zadel en laat een heel braaf en bewerkbaar karakter zien. We zullen haar deze zomer nog enkele maanden doorrijden en daarna mag ze een jaartje terug gaan genieten op de weide. Zij verwacht immers, als alles goed gaat, in maart 2022 een veulen van de belofte jonge hengst My Blue Hors Santiano.

GLAMOURDALE

LORD LEATHERDALE

LORD LOXLEY I

FAIRLESS P

THUJA

NEGRO

JASMIJN

PROK/PREF/STER/VOORL. KEUR ZAFEDA

SAN REMO

WOLKENTANZ

VALENTE

PROK/PREF/STER/PREST RESEDA

COCKTAIL

MALROVE

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. No posts made to this hashtag within the last 24 hours.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.