Nuna

Nuna

AfstammingGlamourdale x San Remo x Cocktail
StamboekKWPN
GeslachtMerrie
Geboortedatum09/05/2018
Stokmaat 1m71
KleurZwart
NiveauZadelmak
PredicatenPROK

Omschrijving

J2L Nuna is een afstammeling uit één van de beste fokstammen van onze dressuurpaardenfokkerij (de KWPN ‘Otrichta’ stam).  Ze komt uit dezelfde moeder als het succesvolle Grand Prix paard J2L Lamborghini (Belgisch Kampioen GP U25 2022)

Verder is ze ook de halfzus van het internationale lichte tour paard J2L Impressive Star en van J2L Lotus Elan die dit jaar brons won op het Belgisch Kampioenschap bij de 6-jarigen.

Haar vader Glamourdale werd als 7-jarige Wereldkampioen in Ermelo en loopt nu succesvol Grand Prix.

Wat we dus vandaag weten is dat ze goede sportgenen heeft (4 generaties ster/preferent na mekaar), super chique is, voldoende maat heeft en röntgenologisch helemaal in orde is.  Dit leverde haar ook al het PROK certificaat op.

Nuna is vorig jaar als 3-jarige zadelmak gemaakt en een paar maanden doorgereden. Daarna heeft ze bevallingsverlof gekregen (op 28/02/2022 is ze bevallen van een prachtig chique merrieveulen J2L Shall We Dance). Een aantal weken geleden, is haar veulentje afgespeend en hebben we Nuna terug in het werk gezet. Momenteel is Nuna recent terug onder het zadel. Onder het zadel loopt ze lichtvoetig en is ze super eerlijk. Aangezien ze nog maar pas terug onder het zadel is, is ze onder het zadel nog wat groen en is ze nog volop op zoek naar haar balans.

Ideaal paard voor iemand die op zoek is naar een leuk, jong sportpaard met potentieel.

GLAMOURDALE

LORD LEATHERDALE

LORD LOXLEY I

FAIRLESS P

THUJA

NEGRO

JASMIJN

PROK/PREF/STER/VOORL. KEUR ZAFEDA

SAN REMO

WOLKENTANZ

VALENTE

PROK/PREF/STER/PREST RESEDA

COCKTAIL

MALROVE

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden. Geen berichten geplaatst met deze hashtag binnen de afgelopen 24 uur.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.