Lotus Elan

Lotus Elan

AfstammingFerdeaux x San Remo x Cocktail
StamboekKWPN
GeslachtRuin
Geboortedatum05/06/2016
Stokmaat1m72
KleurDonkerbruin
NiveauFEI 7YO (ZZ Zwaar)

Omschrijving

Hele chique beloftevol dressuurpaard uit de bekende KWPN Otrichta sportstam. Hij lijkt als 2 druppels water op zijn succesvolle halfbroer J2L Lamborghini. Die loopt momenteel succesvol met Laura Luyten : hij nam in 2018 deel aan het WK Jonge Dressuurpaarden, hij werd in 2020 Belgisch kampioen bij de Young Riders, in 2021 werd hij vice Belgisch Kampioen in de Lichte Tour en in 2022 werd hij Belgisch Kampioen Grand-Prix U-25.  Verder erfde hij duidelijk ook de sportgenen van zijn halfzus J2L Impressive Star (internationaal lichte tour).

Lotus Elan is een nakomeling van de lichte tour hengst Ferdeaux. Zijn moeder is onze KWPN merrie Zafeda die afstamt uit de Otrichta stam. Net zoals alle paarden uit deze moederlijn laat hij zich kenmerken door zijn looplust, eerlijke karakter en soepelheid in zijn lichaam.

Afgelopen zomer werd ‘Lotus’ voor het eerst op wedstrijd gestart door Laura Luyten. En met succes … deze talentvolle Ferdeaux zoon behaalde brons op het Belgisch Kampioenschap FEI 6yo en dit pas op zijn 3de wedstrijd ooit! Ondertussen loopt hij op niveau 4 (ZZ licht) met scores tot over 70 %.  In training is hij klaar voor de FEI 7 jarigen proef (ZZ Zwaar).  In de toekomst verwachten we veel van deze topper!  Het is een paard dat ook uitermate geschikt is voor een jeugdruiter met ambitie! Hij is eerlijk, bewerkbaar en gemakkelijk te rijden (ook op wedstrijd)!  Hij is klaar om zo op juniorenwedstrijd te vertrekken.

RX goedgekeurd voor de sport in januari 2023.

Video’s en meer info via :

  • Button rechtsonder
  • Contactformulier hieronder
  • Email info@j2ldressagehorses.com
  • WhatsApp +32 496 11 85 90

FERDEAUX

KEUR BORDEAUX

UNITED

VENNA

STER/PREF/PREST PART TWO

FERRO

FABIOLA

STER/PROK/VOORL.KEUR/PREF ZAFEDA

SAN REMO

WOLKENTANZ

VALENTE

STER/PROF/PREF/PREST RESEDA

PREF COCKTAIL

STER/PREF/PREST MALROVE

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.