Fïnley

Fïnley

AfstammingFive Star x Soprano x Davignon I
StamboekOldenburg
GeslachtRuin
Geboortedatum25/06/2018
Stokmaat 1m67
KleurVos
NiveauB/L

Omschrijving

Fïnley is een prachtig nakomeling van de hengst Five Star uit onze elite oldenburg merrie Parma. De vader van Fïnley behaalde in 2016 een zilveren medaille op het Wereldkampioenschap voor jonge dressuurpaarden. Moeder Parma Byager is een elite en staatspremiemerrie, ingeschreven bij Oldenburger. Twee dochters van deze moeder werden ook al staatspremie met hoge punten. Hij heeft een super chique uitstraling, beloftevolle gangen, van nature veel balans en een dragende achterhand.

Deze nakomeling van Five Star is nu enkele maanden onder het zadel en neemt alles heel goed op. Onder het zadel laat hij veel bewegingstechniek zijn in de 3 gangen. Voornamelijk in de draf toont hij heel veel souplesse en een prachtige voorbeentechniek. Verder is hij sensibel aan de hulpen en heeft hij veel looplust. Momenteel maken we hem rustig klaar voor de FEI 4-jarige proeven.

FIVE STAR

AMAZING STAR

FLEMMINGH

TALIA VROUWE

PREF/STER U-PADOESKA

JAZZ

PADOESKA O

ELITE/ST.PR. PARMA BYAGER

SOPRANO

SANDRO HIT

FIORE

PAPRIKA

DAVIGNON I

PHILIPA

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.