Navayo

Navayo

AfstammingIronman x Florencio x Jazz
StamboekKWPN
GeslachtRuin
Geboortedatum16/06/2018
Stokmaat1m61
KleurBruin
NiveauZadelmak

Omschrijving

Navayo is een zoon van de hengst Ironman. Zijn moeder is de bekende merrie Brendy (v. Florencio), zij is de volle zus van de KWPN-goedgekeurde hengst Charmeur. Onder Madeleine Witte-Vrees ontwikkelde Charmeur zich tot een imponerende hengst op Grand Prix-niveau en in de fokkerij bleek Charmeur één van de succesvolste hengsten van zijn generatie. Brendy bracht zelf in de fokkerij al de AES-goedgekeurde hengst Identiek BH. Zijn overgrootmoeder, Endy (v. Ulft) stond aan de basis van een ongekende lijst aan succesvolle dressuurpaarden, waaronder de Grand Prix-paarden Broere Karmijn, Zuidenwind, Bon Passa, Fetiny en Endy BH en ook de KWPN-gekeurde hengsten Zhivago en de eerder genoemde Zuidenwind.

Navayo valt op door zijn prachtige looks en uitstraling. Verder toont hij veel front en actie in beweging.   Hij heeft 3 krachtige gangen en een dragende achterhand. Hij is momenteel 1m61 groot, maar toont zich echt veel groter onder het zadel.  Hij werd trouwens recent gecastreerd, hij zal dus zeker nog enkele cms verder doorgroeien.

Navayo is nu een maand onder het zadel en neemt het werk zeer goed en makkelijk op.  Hij is braaf, zowel in omgang als in rijden.

In de toekomst verwachten we veel van deze Ironman nakomeling uit de volle zus van Charmeur.  Welke ambitieuze amazone gaat met deze topper aan de slag ?

PS: in april 2021 werd hij goedgekeurd voor de sport (inclusief nek en rug)

Video’s en meer info via :

  • Button rechtsonder
  • Contactformulier hieronder
  • Email info@j2ldressagehorses.com
  • WhatsApp +32 496 11 85 90

IRONMAN

PREFERENT FERRO

KEUR ULFT

STER/PREFERENT/PRESTATIE BRENDA

ELITE/PREFERENT/IBOP/SPORT/PROK ANNE

TUSCHINSKI

PREFERENT/PRESTATIE RINOESKA

KEUR BRENDY

KEUR FLORENCIO

FLORESTAN I

WALESSA

ELITE/PREFERENT/PROK TRENDY

PREFERENT JAZZ

KEUR/PREFERENT/PRESTATIE ENDY

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden. Geen berichten geplaatst met deze hashtag binnen de afgelopen 24 uur.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.