Nola

Nola

AfstammingIndian Rock x Jazz x Contago
StamboekKWPN
GeslachtMerrie
Geboortedatum20/04/2018
Stokmaat1m70
KleurZwartbruin
NiveauFEI 5-jarigen
Prijsklasse17.000€ – 22.000€

Omschrijving

Nola is een nakomeling van de bekende Grand Prix hengst Indian Rock. Haar moeder, Unolita (v. Jazz), is een elitemerrie die ook de moeder is van het lichte tour paard Generaal en het ZZ-zwaar paard Bunolita. Haar grootmoeder, Manolite (v. Contango), is de moeder van het PSG paard Tip Top. Ook het Grand Prix paard Urbanes komt uit deze moederlijn.

Nola valt op door haar actieve bewegingsvormen en moderne bouw. Haar meest opvallende gang is de draf waar ze veel voorbeentechniek en een ondertredend achterbeengebruik laat zien.  Verder kan ze ook heel mooi bergop galopperen.  Met de juiste ruiter en goede begeleiding is deze eyecatcher een toekomstig sportpaard dat hoge ogen kan gooien in de wedstrijdring.  Verder kan ze zeker ook interessant zijn voor de fokkerij.

Nola werd rustig aangereden een goed jaar geleden.  Ze neemt het werk zeer goed op en is in training klaar voor FEI 5-jarige proeven : ze beheerst schouderbinnenwaarts, wijken, enkelvoudige galopwissels, … Qua karakter is ze betrouwbaar (niet kijkerig of schrikkerig).

PS: in april 2021 werd zij goedgekeurd voor de sport (inclusief nek en rug).  Alle herkeuringen zijn toegelaten (kosten koper).

Video’s en meer info via :

  • Button rechtsonder
  • Contactformulier hieronder
  • Email info@j2ldressagehorses.com
  • WhatsApp +32 496 11 85 90

INDIAN ROCK

APACHE

KEUR UB 40

ELITE/PREFERENT/PRESTATIE/PROK TOLANDA

KEUR/PREFERENT/IBOP CRISJENA

PREFERENT VIVALDI

ODJENA

ELITE/EPTM/PROK UNOLITA

PREFERENT JAZZ

PREFERENT COCKTAIL

KEUR/PRESTATIE CHARMANTE

PRESTATIE MANOLITE

PREFERENT CONTANGO

KEUR FAVORITE

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: hashtag limiet van 30 unieke hashtags per week is bereikt.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.