Nola

Nola

AfstammingIndian Rock x Jazz x Contago
StamboekKWPN
GeslachtMerrie
Geboortedatum20/04/2018
Stokmaat1m70
KleurZwartbruin
NiveauFEI 5-jarigen
Prijsklasse5.000€ – 8.000€

Omschrijving

Nola is een nakomeling van de bekende Grand Prix hengst Indian Rock. Haar moeder, Unolita (v. Jazz), is een elitemerrie die ook de moeder is van het lichte tour paard Generaal en het ZZ-zwaar paard Bunolita. Haar grootmoeder, Manolite (v. Contango), is de moeder van het PSG paard Tip Top. Ook het Grand Prix paard Urbanes komt uit deze moederlijn.

Nola valt op door haar actieve bewegingsvormen en moderne bouw. Haar meest opvallende gang is de draf waar ze veel voorbeentechniek en een ondertredend achterbeengebruik laat zien.  Verder kan ze ook heel mooi bergop galopperen.

In april 2021 werd zij volledig goedgekeurd voor de sport (inclusief nek en rug) zonder bemerkingen. Recentelijk kwam tijdens een herkeuring aan het licht dat ze een cyste heeft ontwikkeld op het straalbeen. Hierdoor bieden wij ze aan als fokmerrie mede omdat we zelf ons eigen fokkerij aan het afbouwen zijn.

Nola is een heel lieve en rustige merrie in de omgang en zeer makkelijke merrie in kudde verband. Zou eventueel ook geschikt kunnen zijn om grondwerk mee te doen.

Video’s en meer info via :

  • Button rechtsonder
  • Contactformulier hieronder
  • Email info@j2ldressagehorses.com
  • WhatsApp +32 496 11 85 90

INDIAN ROCK

APACHE

KEUR UB 40

ELITE/PREFERENT/PRESTATIE/PROK TOLANDA

KEUR/PREFERENT/IBOP CRISJENA

PREFERENT VIVALDI

ODJENA

ELITE/EPTM/PROK UNOLITA

PREFERENT JAZZ

PREFERENT COCKTAIL

KEUR/PRESTATIE CHARMANTE

PRESTATIE MANOLITE

PREFERENT CONTANGO

KEUR FAVORITE

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.