Nola

Nola

AfstammingIndian Rock x Jazz x Contago
StamboekKWPN
GeslachtMerrie
Geboortedatum20/04/2018
Stokmaat1m66
KleurZwartbruin
NiveauZadelmak

Omschrijving

Nola is een nakomeling van de hengst Indian Rock. Haar moeder, Unolita (v. Jazz), is een elitemerrie die ook de moeder is van het lichte tour paard Generaal en het ZZ-zwaar paard Bunolita. Haar grootmoeder, Manolite (v. Contango), is de moeder van het PSG paard Tip Top. Ook het grand prix paard Urbanes komt uit deze moederlijn.

Nola valt op daar haar actieve bewegingsvormen en moderne bouw. Haar meest opvallende gang is de draf waar ze veel voorbeentechniek en een ondertredend achterbeengebruik laat zien.

Nola is nu een maand onder het zadel en ook onder het zadel laat ze veel talent zien.  Ze is gemakkelijk voorwaarts te rijden, maar ze is natuurlijk nog heel jong en onervaren onder het zadel.

In de toekomst verwachten we veel van deze nakomeling van de hengst Indian Rock, ze heeft het talent om een echte eyecatcher in de ring te worden.

PS: in april 2021 werd zij goedgekeurd voor de sport (inclusief nek en rug).

Video’s en meer info via :

  • Button rechtsonder
  • Contactformulier hieronder
  • Email info@j2ldressagehorses.com
  • WhatsApp +32 496 11 85 90

INDIAN ROCK

APACHE

KEUR UB 40

ELITE/PREFERENT/PRESTATIE/PROK TOLANDA

KEUR/PREFERENT/IBOP CRISJENA

PREFERENT VIVALDI

ODJENA

ELITE/EPTM/PROK UNOLITA

PREFERENT JAZZ

PREFERENT COCKTAIL

KEUR/PRESTATIE CHARMANTE

PRESTATIE MANOLITE

PREFERENT CONTANGO

KEUR FAVORITE

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.