Endy

Endy

AfstammingDe Niro x Jazz x Ulft
StamboekKWPN
GeslachtMerrie
Geboortedatum07/07/2009
Stokmaat1m68
KleurVos
NiveauGrand Prix
PredicatenPROK/STER/SPORT
Budgetklasse25.000€ – 35.000€

Omschrijving

Bij Endy bieden we zowel de mogelijkheid om haar aan te kopen als om haar te leasen/hele stal.

Endy is een 13-jarige merrie die afstamt uit één van de bekendste KWPN moederstammen. Haar moeder, Andy (v. Jazz), werd in 2008 kampioen op de Nationale Merriekeuring. Verder vinden we in deze moederlijn verschillende KWPN goedgekeurde hengsten terug zoals Charmeur, Zhivago, Zuidenwind en Grenoble. Langs vaderskant vinden we de bekende Duitse hengst De Niro die niet alleen opviel in de sport, maar ook in de fokkerij. De Niro heeft zelf grand-prix gelopen en is de vader van meer dan 60 goedgekeurde zonen. Endy zelf beschikt over het Ster, Prok en Sport predicaat. Dit alles maakt Endy uitermate interessant voor de fokkerij.

Endy zelf is opgeleid tot Grand Prix niveau en valt op door haar uitmuntende stap, meewerkend karakter en vermogen om te verzamelen. Afgelopen jaar heeft onze dochter Laura alle oefeningen van de Grand Prix met haar geleerd. Nu is de tijd rijp dat Endy een andere ruiter gelukkig gaat maken en alle kneepjes van de Grand Prix gaat leren.

Endy is een schoolmaster die alle oefeningen van de Grand Prix makkelijk uitvoert. Een ideaal paard voor iemand die graag de oefeningen van de Grand Prix wilt leren.

PS: Endy werd in juni 2020 volledig goedgekeurd voor de sport (inclusief RX nek en rug).

Video’s en meer info via :

  • Button rechtsonder
  • Contactformulier hieronder
  • Email info@j2ldressagehorses.com
  • WhatsApp +32 496 11 85 90

DE NIRO

DONNERHALL

DONNERWETTER

NINETTE

ALICANTE

AKZENT II

WIESENELFE

ELITE/IBOP/SPORT ANDY

JAZZ

COCKTAIL

CHARMANTE

PREST/PREF/KEUR ENDY

ULFT

WENDY

Practice makes perfect!💪🏻
Practicing the piaffe with Endy 😍

📸mbpaardenfotografie

#j2lendy #j2ldressagehorses #sddesign #sddesigndk #welovesddesigndk #kepitalia #safetyispriceless #superiorriders #superiorhelmets #wowsaddles #grandprix #grandprixexercises #piaffe #grandprixhorse #dressage #dressagehorse #chevaldedressage #dressurpferd #dressuurpaard #dressagestyle #equestrian #equestrianlife #equestrianlifestyle #equestrianstyle #equestrianphotography #equine #equitation #photoshoot #instahorse #horseofinsta
...

17 0

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.