Endy

Endy

AfstammingDe Niro x Jazz x Ulft
StamboekKWPN
GeslachtMerrie
Geboortedatum07/07/2009
Stokmaat1m68
KleurVos
NiveauGrand Prix
PredicatenPROK/STER/SPORT

Omschrijving

Maak kennis met de nieuwe troef van Laura Luyten … het grand prix paard Endy. Deze 11-jarige merrie stamt af uit één van de bekendste KWPN moederstammen. Haar moeder, Andy (v. Jazz), werd in 2008 kampioen op de Nationale Merriekeuring. Verder vinden we in deze moederlijn verschillende KWPN goedgekeurde hengsten terug zoals Charmeur, Zhivago, Zuidenwind en Grenoble. Langs vaderskant vinden we de bekende Duitse hengst De Niro die niet alleen opviel in de sport, maar ook in de fokkerij. De Niro heeft zelf grand-prix gelopen en is de vader van meer dan 60 goedgekeurde zonen. Dit alles maakt Endy uitermate interessant voor onze fokkerij.

Endy zelf is opgeleid tot Grand Prix niveau en valt op door haar uitmuntende stap, meewerkend karakter en vermogen om te verzamelen. In de toekomst zal Laura Luyten haar uitbrengen op wedstrijd in de U25-divisie.

We hopen in de toekomst nog veel te horen van dit grand prix paard, zowel in de sport als in de fokkerij!

DE NIRO

DONNERHALL

DONNERWETTER

NINETTE

ALICANTE

AKZENT II

WIESENELFE

ELITE/IBOP/SPORT ANDY

JAZZ

COCKTAIL

CHARMANTE

PREST/PREF/KEUR ENDY

ULFT

WENDY

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.