Motina

Motina

AfstammingGeniaal x Jetset-D x Variant
StamboekKWPN
GeslachtMerrie
Geboortedatum14/05/2017
Stokmaat1m66
KleurVos
NiveauZadelmak
Budgetklasse15.000€ – 25.000€

Omschrijving

Motina is een 3-jarige goed gebouwde KWPN merrie met 3 sterke gangen uit een top moederlijn :

De hengst Geniaal voert via vaderszijde het zeer waardevolle bloed van dressuurpaardenvererver Vivaldi. Hij is gecombineerd met de Jetset-D-dochter Otina. Zij gaf van Wynton twee Z1-paarden. De pedigree vervolgt met de keurmerrie Fattina, een dochter van Variant. Deze merrie staat aan de basis van het Inter I-paard Atina (v.Jazz). Uit deze moederlijn komt ook het Zware Tour-paard Edison H (v.Johnson), de Inter I-paarden Empire H (v.Santano) en Fellini-H (v.United) en diverse ZZ-Zwaar- en ZZ-Licht-paarden. Ook nauwverwant aan Motina is het EK-paard Baron (v.Johnson) die deel uitmaakte van het gouden dressuurteam van Duitsland. Tweevoudig deelnemer aan het WK Jonge Dressuurpaarden, Ironman H, komt ook uit dezelfde moederlijn. Deze hengst is goedgekeurd bij Oldenburg en SWB en won vorig jaar de kleine finale van het WK Jonge Dressuurpaarden met fantastisch commentaar.

Deze merrie heeft een super gemakkelijk karakter, zowel in omgang als in rijden.  Ze is goed zadelmak.  Verder heeft ze alle kwaliteiten om het ver te brengen in de sport.  En ik hoor jullie al denken : een vosse merrie ?!  Wel : vos lijkt tegenwoordig wel het nieuwe zwart en qua karakter gedraagt ze zich alvast als een zwarte ruin.  Met haar indrukwekkend front en 3 witte sokken, is ze verder ook ontzettend knap.  Met deze eyecatcher val je gegarandeerd op tussen de witte hekjes.

Wie gaat er met deze topper aan de slag ?

Motina is vrij van alle stalgebreken en werd recent volledig klinisch/RX gekeurd (zonder bemerkingen en incl. nek/rug).

Videos en meer info via :

  • Button rechtsonder
  • Contactformulier hieronder
  • Email info@j2ldressagehorses.com
  • WhatsApp +32 496 55 95 79

GENIAAL

VIVALDI

KRACK C

RENATE-UTOPIA

ELITE/PROK/IBOP/D-OC WOCKY

BIOTOP

OCKY

STER OTINA

JETSET-D

ZIRKOON

ESCANSAN

PREF/KEUR FATTINA

VARIANT

BITINA

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.