Melody

Melody

AfstammingNegro x Hamlet x Goodwill
StamboekKWPN
GeslachtMerrie
Geboortedatum17/05/2017
Stokmaat1m63
KleurZwart
NiveauB/L
PredicatenPROK
Budgetklasse15.000 – 20.000 €

Omschrijving

Melody is een nakomeling van de preferente hengst Negro. Haar moeder, Pedigree (v. Hamlet), heeft de predicaten Keur en Preferent en heeft zowel al goede dressuur- als springnakomelingen voortgebracht. Zo werd onder andere haar volle broer 2de bezichtingshengst bij het KPWN. Melody komt dus uit een zeer interessante bloedlijn waaruit al verschillende kwaliteitsvolle paarden zijn voortgebracht.

Melody heeft een stevig fundament en is compact gebouwd. Ze valt op door haar looks, eerlijk karakter en krachtige bewegingen. Ze is momenteel 1m63 groot, maar doordat ze breed gebouwd is, toont ze groter onder het zadel.

Wij hebben haar in de zomer van 2020 zadelmak gemaakt zonder enig probleem en ondertussen is ze netjes aangereden. Onder het zadel valt ze op door haar sterk achterbeengebruik, vermogen om te verzamelen, extreem meewerkend en betrouwbaar karakter en makkelijke aanleuning. Oefeningetjes zoals wijken neemt ze makkelijk op. Enkel heeft ze met momenten soms nog een klein beetje moeite met het vinden van haar balans (wat niet abnormaal is voor een jong paard 😉  ).

Wie gaat er met deze knappe, aanhankelijke en super meewerkende merrie verder aan de slag?!

PS: deze Negro nakomeling werd in juni 2020 volledig goedgekeurd (incl. nek en rug).  Ze kreeg op basis van deze keuring ook het KWPN PROK predicaat.

Video’s en meer info via :

  • Button rechtsonder
  • Contactformulier hieronder
  • Email info@j2ldressagehorses.com
  • WhatsApp +32 496 11 85 90

PREFERENT NEGRO

PREFERENT FERRO

KEUR ULFT

STER/PREFERENT/PRESTATIE BRENDA

KEUR/PREFERENT/PRESTATIE FEWRIE

VARIANT

KEUR/PREFERENT/PRESTATIE/SPORT MEWRI

KEUR/PREFERENT PEDIGREE

HAMLET

PREFERENT NIMMERDOR

KEUR/PREFERENT/PRESTATIE DIRBALIA W

STER KAYLEIGH

GOODWILL

GALADY

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.