Otto

Otto

AfstammingGeniaal x San remo
StamboekKWPN
GeslachtRuin
Geboortedatum10/06/2019
Stokmaat 1m62
KleurDonkerbruin
NiveauZadelmak

Omschrijving

J2L Otto is een nakomeling van de hengst Geniaal. Zijn moeder, Zafeda (v. San Remo) is een PROK/Ster/Voorlopig Keur, Pref, Prest merrie uit de KWPN Otrichta stam. Zafeda is ook de moeder van onze J2l Lamborghini (v. Bon Bravour) die in 2020 Belgisch kampioen Young Riders werd onder het zadel van Laura. In januari 2021 maakte zij succesvol de doorstart naar de Inter I proef en achter de schermen traint deze combinatie door voor de GP U25. Ook is Otto de halfbroer van J2L Impressive Star die momenteel succesvol wedstrijden loopt op lichte tour niveau.

J2L Otto valt op door zijn soeplesse, lossigheid in het lichaam en prachtig drafmechanisme. Verder heeft hij een zeer makkelijk en eerlijk karakter.

In de toekomst verwachten we veel van deze nakomeling van de hengst Geniaal. Hopelijk kan hij binnen een aantal jaar in de voetsporen treden van zijn halfbroer J2L Lamborghini 😉

GENIAAL

VIVALDI

KRACK C

STER/PREF/PREST/D-OC RENATE-UTOPIA

ELITE/PREST/PROK/IBOP/D-OC WOCKY

BIOTOP

KEUR/PREF/PREST OCKY

PROK/STER/PREF/PREST/VOORLOPIG KEUR ZAFEDA

SAN REMO

WOLKENTANZ

VALENTE

STER/PREF/PREST/PROK RESEDA

COCKTAIL

STER/PREF/PREST MALROVE

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. No posts made to this hashtag within the last 24 hours.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.