McLaren

McLaren

AfstammingGlamourdale x San Remo x Cocktail
StamboekKWPN
GeslachtRuin
Geboortedatum13/05/2017
Stokmaat1m65
KleurZwart
NiveauFEI 4-jarigen
Budgetklasse25.000€ – 40.000€

Omschrijving

J2L McLaren is een prachtige Glamourdale nakomeling uit de KWPN Otrichta stam. Zijn vader, Glamourdale, werd in 2018 Wereldkampioen 7-jarigen dressuurpaarden. Zijn moeder, Zafeda, is een PROK/Ster/voorlopig keur/pref merrie uit de KWPN Otrichta stam. Zafeda is ook de moeder van J2L Lamborghini (v. Bon Bravour) die in 2020 Belgisch Kampioen werd bij de Young Riders onder het zadel van Laura. Deze combinatie maakte in januari 2021 succesvol de doorstart naar de Intermediarie I proef en achter de schermen trainen ze door naar de GP-U25.

J2L McLaren laat zich kenmerken door zijn prachtig uiterlijk en bouw alsook door zijn lichtvoetigheid en eerlijk karakter.

Deze Glamourdale nakomeling is in de zomer van 2020 zadelmak gemaakt en ondertussen goed doorgereden. Hij is stilaan klaar om de eerste stapjes in de wedstrijdsport te gaan zetten. Onder het zadel valt hij op door zijn uitmuntende stap en super krachtige galop. Hij heeft echt de galop van zijn vader geërfd!

Aangezien wij de volle zus van J2L McLaren aanhouden voor de fokkerij en de sport, mag deze black beauty van eigenaar wisselen. Zelden kwam er een paard uit deze succesvolle moederlijn te koop, dus grijp je kans!

Op aanvraag en bij serieuze interesse is er een video beschikbaar van deze black beauty.

Videos en meer info via :

  • Button rechtsonder
  • Contactformulier hieronder
  • Email info@j2ldressagehorses.com
  • WhatsApp +32 496 11 85 90

GLAMOURDALE

LORD LEATHERDALE

LORD LOXLEY

FAIRLESS P

THUJA

NEGRO

JASMIJN

STER/PROK/PREF/VOORL.KEUR ZAFEDA

SAN REMO

WOLKENTANZ

STAATSPRÄMIE VALENTE

STER/PROK/PREF/PREST RESEDA

PREF COCKTAIL

STER/PREF/PREST MALROVE

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.