Gin Tonic

Gin Tonic

AfstammingGrand Galaxy Win x Soprano x Davignon I
StamboekOldenburg
GeslachtHengst
Geboortedatum17/03/2021
KleurZwart
NiveauOnbeleerd
BudgetklassePrijsklasse: 8.000 – 10.000€

Omschrijving

J2L Gin Tonic is een groot, hoogbenig zwart hengstenveulen. Zijn vader is de prachtige hengst Grand Galaxy Win en zijn moeder is onze elite oldenburg merrie Parma Byager. Uit deze moederlijn hebben we al verschillende goede sportpaarden gefokt zoals J2L Prima Donna (v. Chagall). Deze staatspremie merrie won verschillende wedstrijden bij de jonge paarden en werd geselecteerd om deel te nemen aan de prestigieuze ‘elite mare show’ in Rastede. Zij is momenteel in training voor Grand Prix. Ook J2L Parfait d’Amour (v. Apache) is een halfzus van deze Gin Tonic. Parfait behaalde ook het staatspremie predicaat en haar eerste veulen kreeg het predicaat ‘elite veulen’ bij Oldenburg.

Tot slot is J2L Gin Tonic fijn en modern gebouwd en hij beweegt met enorm veel kracht en afdruk. We verwachten dat dit zwart hengstenveulen zal uitgroeien tot een groot, elegant sportpaard met krachtige bewegingen.

Meer info via: 

  • Button rechtsonder
  • Contactformulier hieronder
  • Email: info@j2ldressagehorses.com
  • Whatsapp: +32 496 11 85 90

GRAND GALAXY WIN

APACHE

UB 40

TOLANDA

PREST/PREF/ELITE/IBOP/PROK WINNER T

JAZZ

MAGNAAT

ELITE/ST.PR. PARMA BYAGER

SOPRANO

SANDRO HIT

FIORE

PAPRIKA

DAVIGNON I

PHILIPA

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. No posts made to this hashtag within the last 24 hours.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.