Jan

Jan

AfstammingFirst Junior x Silvio I x Aquarell
StamboekBWP
GeslachtRuin
Geboortedatum27/05/2009
Stokmaat1m65
KleurBruin
NiveauZZ
BudgetklassePrijsklasse 10.000 – 15.000€

Omschrijving

Jan is een 12 jarige bruine dressuurruin die alle oefeningen beheerst tot en met niveau 3 in België (ZZ niveau in Nederland). In het verleden is hij altijd gereden geweest door een amateurruiter die met hem alle regionale wedstrijdniveaus in België doorlopen heeft. Hij heeft dus veel wedstrijdervaring en is makkelijk op transport. In het verleden heeft de focus vooral op oefeningen gelegen, waardoor het basiswerk een beetje uit het oog verloren is. Dit uit zich met momenten nog in een tragere reactie aan het been, maar hier is de prijs aan aangepast!

Verder is het een betrouwbaar, iets dominanter paard in het rijden alsook in de omgang. Hij is gewend om zowel alleen als in groep op de weide te staan.

Ideale match voor iemand die opzoek is naar een eerlijk, gezond paard waar rijtechnisch nog een beetje basiswerk aan mag zijn 😉 Hij is ook geschikt voor een recreatieve ruiter die graag wandelingen maakt in het bos.

Deze bruine dressuurruin is vrij van alle stalgebreken en werd in november 2020 volledig klinisch/RX gekeurd (zonder bemerkingen en incl. nek/rug).

Videos en meer info via: 

  • Button rechtsonder
  • Contactformulier hieronder
  • Email: info@j2lhorses.com
  • Whatsapp: +32 496 11 85 90

FIRST JUNIOR

FUERST HEINRICH

FLORESTAN I

DAWINA

VADELLA

LANDADEL

VANESSA

E-LABEL TOVIONA

SILVIO I

SANDRO

GELBKATZA

TORMENTA

AQUARELL

TOGI

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: kan berichten niet ophalen voor deze hashtag.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.