Anastacia

Anastacia

AfstammingEye Catcher x Spielberg x Amati
StamboekOldenburg
GeslachtMerrie
Geboortedatum13/03/2018
Stokmaat1m70
KleurBruin
NiveauTerug op te nemen
Prijsklasse10.000€ – 15.000€

Omschrijving

Anastacia is een chique dressuurmerrie, nakomeling van de Grand Prix hengst Eye Catcher. Ze heeft een interessante stokmaat van 1m70, is lichtvoetig, heeft een sterk achterbeen en 3 goede basisgangen.

In de zomer van 2021 hebben we haar zadelmak gemaakt en enkele weken doorgereden. Toen liet ze onder het zadel veel talent zien, was ze voorwaarts en eerlijk te rijden. Daarna is ze op bevallingsverlof gegaan en is ze in april 2022 bevallen van een merrieveulen, J2L Adele. Na het afspenen van haar 2022 veulen hebben we haar nog een aantal maanden de tijd gegeven om verder uit te groeien. Ondertussen hebben we deze dressuurmerrie sporadisch een aantal keren terug gelongeerd. Wegens tijdsgebrek en afbouw fokkerij zoeken we een nieuwe thuis voor haar.

Anastacia heeft veel talent om een zeer goed sportpaard te worden en heeft ook een interessante bloedlijn voor de fokkerij. Wordt aangeboden aan een zeer mooie prijs in verhouding tot haar kwaliteit omdat ze terug opgenomen dient te worden onder het zadel.

Deze dressuurmerrie heeft geen stalgebreken en is eerlijk in de omgang. Ze kan zowel alleen op de weide staan alsook in kuddeverband is ze zeer makkelijk.

Ze werd in 2020 RX goedgekeurd voor de sport.

Video’s en meer info via :

  • Button rechtsonder
  • Contactformulier hieronder
  • Email info@j2ldressagehorses.com
  • WhatsApp +32 496 11 85 90

EYE CATCHER

VIVALDI

KRACK C

RENATE-UTOPIA

OSTRONA

TCN PARTOUT

JASTRONA

ALEXA VEGA

SPIELBERG

SUNNY-BOY

ROSIERA

ASTRA

AMATI

LIBERTHA

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. No posts made to this hashtag within the last 24 hours.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.