Anastacia

Anastacia

AfstammingEye Catcher x Spielberg x Amati
StamboekOldenburg
GeslachtMerrie
Geboortedatum13/03/2018
Stokmaat1m72
KleurBruin
NiveauTerug op te nemen
Prijsklasse3.500€

Omschrijving

Anastacia is een chique dressuurmerrie, nakomeling van de Grand Prix hengst Eye Catcher. Ze heeft een interessante stokmaat van 1m72, is lichtvoetig, heeft een sterk achterbeen en 3 goede basisgangen.

In de zomer van 2021 hebben we haar zadelmak gemaakt en enkele weken doorgereden. Toen liet ze onder het zadel veel talent zien. Daarna is ze op bevallingsverlof gegaan en is ze in april 2022 bevallen van een merrieveulen, J2L Adele. Na het afspenen van haar 2022 veulen hebben we haar nog een aantal maanden de tijd gegeven om verder uit te groeien.

Ondertussen hebben we deze dressuurmerrie terug gelongeerd en een aantal keren gereden. Na een slechte ervaring onder het zadel is ze angstig en sensibel geworden onder het zadel. Daarom bieden we haar aan een lage prijs als fokmerrie of projectpaard. Onder het zadel heeft ze een geduldige ruiter nodig die ervaring heeft met jonge, sensibele paarden en die de nodige tijd in haar wilt steken. Momenteel wordt ze wegens tijdsgebrek van onze ruiter niet meer gewerkt.

Deze dressuurmerrie heeft geen stalgebreken en is eerlijk in de omgang. Ze kan zowel alleen op de weide staan alsook in kuddeverband is ze zeer makkelijk.

Ze werd in juli 2023 RX goedgekeurd voor de sport.

Video’s en meer info via :

  • Button rechtsonder
  • Contactformulier hieronder
  • Email info@j2ldressagehorses.com
  • WhatsApp +32 496 11 85 90

EYE CATCHER

VIVALDI

KRACK C

RENATE-UTOPIA

OSTRONA

TCN PARTOUT

JASTRONA

ALEXA VEGA

SPIELBERG

SUNNY-BOY

ROSIERA

ASTRA

AMATI

LIBERTHA

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden. Geen berichten geplaatst met deze hashtag binnen de afgelopen 24 uur.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.