Rock Star

Rock Star

AfstammingIndian Rock x Quaterback x Diamond Hit
StamboekBWP
GeslachtRuin
Geboortedatum08/06/2017
Stokmaat1m68
KleurDonkerbruin
NiveauFEI 4-jarigen

Omschrijving

Rock Star is een nakomeling van de beloftevolle hengst Indian Rock (v. Apache). Zijn moeder, Gerlucci v/h Bloemenhof, stampt af van de Elite hengst Quaterback. Deze 4-jarige donkerbruine ruin is sinds de zomer van 2020 zadelmak en neemt het werk goed op. Hij kent alles voor de FEI 4-jarige proef en hij heeft ondertussen zijn eerste wedstrijdervaring opgedaan. Ook op wedstrijd gedraagt hij zich braaf en bewerkbaar. Tijdens zijn 2e wedstrijd behaalde hij al een prachtige score van 79,4%.  Verder is het een mooi gebouwd paard met een lief karakter.

Rock Star valt op door zijn elegante verschijning, moderne bouw en functioneel bewegingsmechanisme.  Hij toont onder het zadel een opvallend sterk voorbeengebruik in draf, een uitmuntende galop en een ruime stap.

We verwachten veel van deze Indian Rock nakomeling in de toekomst. Welke ambitieuze ruiter gaat met deze chique topper aan de slag ? Benieuwd hoe ver je hiermee in de sport zal geraken ?!

Rock Star is vrij van alle stalgebreken en werd volledig klinisch/RX gekeurd in april 2020 (zonder bemerkingen en incl. nek/rug).

Videos en meer info via :

  • Button rechtsonder
  • Contactformulier hieronder
  • Email info@j2ldressagehorses.com
  • WhatsApp +32 496 55 95 79

INDIAN ROCK

APACHE

UB 40

TOLANDA

CRISJENA

VIVALDI

ODJENA

GERLUCCI V/H BLOEMENHOF

QUATERBACK

QUATERMAN

PASSIONATA

GUCCI V/H BLOEMENHOF

DIAMOND HIT

FONTEYN

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.